Gece Sesleri Dizisi

27 Aralık 2008 Cumartesi

Aşk Yakar Dizisi HD Kalitesiyle Ekranlarda


Türkiye’de HD (yüksek çözünürlük) yayınına öncülük yapan Kanal D, yıl sonuna kadar dizi, film ve programlarının yüzde 80’ini, prime time’daki programlarının ise yüzde 90’ını HD olarak yayınlayacak.


Televizyon yayıncılığında “ilk”lerde hep imzası bulunan ve her daim sektörün lideri konumunda olan Kanal D, 1 Eylül 2008 tarihi itibari ile HD (High Definition) yani, yüksek çözünürlüklü yayına başlayarak, Türkiye’de bir ilke daha imza attı.

En sevilen diziler HD olarak yayında

Kanal D, milyonları ekran başına kilitleyen; “Aşk-ı Memnu”, “Binbir Gece”, “Asi”, “Yaprak Dökümü” dizileri ile “Sabahların Sultanı” ve “Esra Ceyhan’la” programlarını HD olarak yayınlıyor.
Ekim ayında başlayacak “Aşk Yakar” dizisi ile, talk-show’un iki ustası; Beyazıt Öztürk’ün sunduğu “Beyaz Show” ve Okan Bayülgen’in sunacağı “Disko Kralı” programları da HD olarak yayınlanacak.

Yıl sonuna kadar yayınlarının yüzde 80’ini, en çok izlenen zaman dilimindeki programlarının ise yüzde 90’ını HD olarak yayınlayacak olan Kanal D, ayrıca filmlerin önemli kısmını da HD olarak yayınlayacak.
D-Smart HD 111. Kanal’dan yayın yapmakta olan Kanal D HD,çok kısa bir zaman içerisinde ise tüm yayınlarını HD olarak yapacak.

Kanal D’den, HD yayın için 5 milyon Euro’luk yatırım
Kanal D, bir buçuk yıldır HD yayını üzerinde çalışıyor ve bir yıldır da bu konuda stüdyo yatırımları yapıyor. Kanal D, Doğan TV Center’daki stüdyolarının HD yayınına uygun hale gelmesi için şu ana kadar 5 milyon euroluk yatırım yaptı.

HD yayını izleyiciye seyir keyfi yaşatıyor
Yüksek çözünürlükte beş kat daha net bir yayın yapan, renklerin daha gerçek, derinlik ve boyut algısının daha iyi olduğu ve sanki seyredilen dizi, film ya da programın içindeymiş gibi duygu veren HD yayını için, Kanal D yatırımlarını bundan sonra da sürdürecek

Aşk Yakar 7.Bölüm

Aşk Yakar Dizisi 6.Bölüm

Aşk Yakar Dizisi 5.Bölüm

4. Bölüm